Dette er MindUp

MindUp består av konsulenter med lang og bred erfaring fra ledelse og organisasjonsutvikling. Den samlede kompetansen i selskapet er verdifull i innsiktsarbeid og utvikling av organisasjoner – uansett utfordring. 

 
 

Mirjam Engelsvold / Daglig leder/Partner

+47 922 99 804  
mirjam@mindup.no

Tidlig i karrieren fikk Mirjam toppledererfaring fra et internasjonalt selskap med over tusen ansatte. I dag gjør hun læring om til praksis i høyt tempo, med klar vilje til utvikling og tro på muligheter som virker smittende. Hun plasserer aldri folk i bås og tar med seg en letthet som skaper god atmosfære og trygghet i prosessen.

Irene Grastveit/Partner

+47 908 65 241
irene@mindup.no

Med 20 års erfaring fra akademia og som konsulent har Irene opparbeidet seg et nettverk av gode relasjoner og en helt unik faglig bredde. Hun har vært innom det aller meste! Like viktig er også hennes genuine interesse for fag og folk som skaper tillit hos enhver kunde, uavhengig av situasjon og prosess.  

 
 

Hilde Sværen Hjulstad/Partner

+47 928 34 470
hilde@mindup.no

Hilde har lang erfaring fra pedagogikk, ledelse og organisasjon. Hun balanserer kunnskap, mot og medmenneskelighet på en måte som gjør at hver enkelt føler seg ivaretatt i prosessen. Hun har en egen evne til alltid å holde fokus på helhet og hensikt, også når det er detaljer i organisasjonen som utforskes.